Prachtige Sterren Thema-wandelling

Zondag 22 mei gaf Kees Beelaerts van Blokland, eigenaar van het landgoed Vreedenhorst, de aftrap voor de eerste thematische
wandeling van de Sterren van Vreeland. Gastvrouwen Katie de Haan en Corine Winnik wachtten de geïnteresseerde wandelaars op bij de van Leerbrug. Jazeker ging het door! Ondanks de regen was de opkomst overweldigend en hebben de Vreelandse wandelaars genoten van de uitleg en begeleidende verhalen van Kees die met veel enthousiasme vertelde over het huis en het park Vreedenhorst. De buitenplaats was te ervaren in volle pracht van voorjaarskleuren en -geuren. Kees leidde de wandelaars door weelderig groen, over brede paden, door de grasvlakten vol bloemen en over kronkelpaden door het prachtige bos waar ook veel nestkasten verscholen hingen voor verschillende soorten broedende vogels. De wandelaars bedankten Kees voor zijn boeiende en leerzame rondleiding en gingen tevreden naar huis met veel nieuwe indrukken over de pracht van de Buitenplaats Vreedenhorst in ons mooie dorp Vreeland!

Is er alweer een nieuwe wandeling gepland? Zo’n verrassende wandeling smaakt naar meer… Houd het in de gaten in de agenda op deze website!

Zelf ook een leuk idee? Doe mee op 19 september met het STERRENCafé.

Met dank aan Vreelandbode
STERREN van Vreeland 2016