Foto-presentatie

Wat? Foto-presentatie ‘Mijn Vreeland’
Waar? VIV kantoor
Wanneer? Tijdens de hele STERREN maand
Openingstijden: Vrijdag, zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur
Toegang: Gratis

 

Tijdens de foto-presentatie ‘Mijn Vreeland’ worden foto’s van Vreelanders tentoongesteld. In het oude VIV kantoor vind je straks een bonte en gevarieerde verzameling van ingezonden foto’s en snapshots die zo typerend zijn voor het Vreeland van toen of nu.

 

Iedereen, jong en oud, is van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze foto-presentatie en 1-5 foto’s te zoeken of te maken die  ‘Mijn Vreeland’ symboliseren. En dat kan natuurlijk vanalles zijn.

 

Denk daarbij bijvoorbeeld aan een mooi uitzicht of landschap, de achtertuin waar je trots op bent, een memorabel privé-feest of dorpsevenement, vroegere winkels of ambachten, je eerste rijles of een selfie vanuit je geheime hut……. Maar het kan natuurlijk ook een beeld zijn van hondenpoep op straat of het toenemend aantal auto’s in het dorp. Alles mag en alles is goed!

 

Daarbij willen we benadrukken dat het géén wedstrijd is en dat we van iedereen minstens 1 foto echt opnemen in de foto-presentatie.

 

Spelregels
Het organisatiecomité vraagt inzenders om de foto’s zelf af te drukken. De afdrukken kan je uiterlijk tot dinsdag 26 mei a.s. (’s avonds na 20.00 uur) inleveren bij:

  • Manon Leffelaar, Floris van Boekhorststraat 1, Vreeland (vanaf 11 mei)
  • Maxim Scholten, Pomonaweg 41, Vreeland (vanaf 18 mei)

 

Het gewenste formaat van de afdruk is maximaal A4 (21×29,7 cm). Kleiner mag ook. Wil je jouw foto toch in een groter formaat afdrukken, neem dan contact op met sterrenfotos@vreeland750.nl.

 

Wil je meedoen? Laat het ons weten via sterrenfotos@vreeland750.nl. Wij hopen op een bonte en gevarieerde verzameling inzendingen die we in juni bij elkaar kunnen brengen tot een mooie presentatie.

 

Op een andere manier meedoen?
Wil je geen foto insturen, maar vind je het wel leuk om mee te helpen aan de foto-presentatie? We zoeken ook nog vrijwilligers om de bezoekers te ontvangen. Wij denken in eerste instantie aan tijdsperiodes van 3 uur bijvoorbeeld van 11.00 – 14.00 uur en van 14.00 -17.00 uur tijdens de openingsdagen (elke vrijdag, zaterdag en zondag in de periode 30 mei t/m 21 juni). In overleg zijn andere tijdstippen ook mogelijk. Mail naar
sterrenfotos@vreeland750.nl.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meehelpen? Mail dan naar info@sterrenvanvreeland.nl

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Gebruik dan het inschrijfformulier. Meld daarin duidelijk waarvoor je je inschrijft.

2016

Bekijk hier de website van 2016: Website 2016
<\/body>