Filmpremière

Op donderdag 11 juni en vrijdag 12 juni organiseert STERREN van Vreeland de filmpremière van de Vreelandse film “Anno Nu”. In de afgelopen jaren zijn er filmopnames gemaakt in ons dorp. De Vreelandse filmregisseur Jelle van Doornik heeft hier een portret van ons dorp van gemaakt. Het is een film geworden waarin Vreeland en het leven in een dorp anno nu op een prachtige manier in beeld zijn gebracht. Alle seizoenen en hoogtepunten komen aan bod. Misschien ziet u zichzelf ook nog voorbij komen!

De première op 11 en 12 juni vindt plaats op Landgoed ‘Groot Kantwijk’ in de Kippenschuur. Er is voor elk wat wils, met op donderdagmiddag een try-out voor de kinderen van groep 6 t/m 8 van basisschool CSV Ridderhof, op donderdag de première en op vrijdagavond het filmdiner.

POSTER_ANNO-NU_A3

De kaarten voor de première op donderdag 11 en de extra voorstelling op zaterdag 13 juni zijn inmiddels UITVERKOCHT. Daarom is er nog een extra voorstelling ingelast op zondag 14 juni. De zaal gaat open om 15.15 uur, aanvangstijd van de film is 15.30 uur.

Reserveer dus snel kaarten voor deze extra voorstelling op zondag 14 juni in ‘de Kippenschuur’ op Landgoed ‘Groot Kantwijk’ aan de Bergseweg in Vreeland. De kaarten kosten € 7,50. Op = op!

Voor het filmdiner op vrijdag 12 juni zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dit diner wordt verzorgd door onze Vreelandse topkok Rogier Sluyter. Op deze avond kunt u genieten van een heerlijk menu afgewisseld met de vertoning van de film. De zaal gaat open om 18.30 uur, aanvangstijd voor het diner is 19.00 uur. Kosten voor deze bijzondere avond zijn € 75. De opbrengst van het diner wordt gebruikt om de kosten voor de totstandkoming van de film te dekken.

Reserveren voor diner of extra filmavond kan via info@vreeland750.nl

Vragen?

Heb je vragen of wil je meehelpen? Mail dan naar info@sterrenvanvreeland.nl

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Gebruik dan het inschrijfformulier. Meld daarin duidelijk waarvoor je je inschrijft.

2016

Bekijk hier de website van 2016: Website 2016
<\/body>